'Jarenlange ervaring met de kennis van nu'
mr. D. Siebelink (Daan)

mr. D. Siebelink (Daan)

Als niet-geboren maar wel getogen Lochemmer heb ik de lagere en middelbare school (RSG) doorlopen in Lochem.

Na mijn middelbare schooltijd ben ik rechten gaan studeren met de specialisatie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

Direct na studie werkzaam in het notariaat werkzaam als kandidaat-notaris. Vanaf 1998 werkzaam bij Tap Tromp van Hoff notarissen te Lochem. Tot 2002 als kandidaat-notaris en vanaf 2002 als opvolger van notaris Tap (één van de naamgevers van het notariskantoor) als notaris en maat in de maatschap.

Mijn specialisatie is het personen- en familierecht en in het bijzonder de estate planning. Ik heb hiervoor de specialisatie opleiding tot Estate Planner gevolgd. Het vermogen op een goede en fiscaal vriendelijke manier bij de volgende generatie terecht laten komen: dit wordt bedoeld met estate planning.

Naast mijn werk woon ik in Lochem en getrouwd met Sabien, die verloskundige is in de regio Lochem. We hebben drie kinderen en staan dus ieder weekend langs het voetbalveld. Daarnaast probeer ik in de zomer zoveel mogelijk op de surfplank te staan en in de winter op de ski's.

contact

Meer onderwerpen

Telefoon Doetinchem: (0314) 369 869
Telefoon Lochem: (0573) 298 398

Nieuws & Tips