'Jarenlange ervaring met de kennis van nu'
Agrarisch bedrijf

Werkwijze agro-team

Voor een optimaal resultaat in de dienstverlening is het van het grootste belang dat wij de vraag of opdracht van alle kanten zo goed mogelijk aan een onderzoek onderwerpen. Vaak worden benodigde financiële of andere gegevens verstrekt door de accountant, makelaar of andere adviseur. Deze gegevens worden door ons beoordeeld en waar nodig aangevuld zodat wij een volledig beeld en oordeel kunnen vormen.

Waar nodig of gewenst wordt in een persoonlijk gesprek de gehele situatie besproken zodat alle betrokken personen er zeker van zijn dat het beoogde doel wordt bereikt. Dit werkt voor zowel jou als ons efficiënt.
Om in het betreffende gesprek de juiste sfeer te kunnen proeven en waarnodig de situatie ter plekke te bekijken komt de notaris ook graag bij de klant aan de keukentafel.

Wij werken niet vanuit een ivoren toren. Wij willen een makkelijk toegankelijk agro-team zijn dat jou goed en tijdig van dienst kan zijn. Goed toegerust en goed bereikbaar: telefonisch, schriftelijk, face-to-face of per e-mail. Vanuit onze twee vestigingen bestrijken wij en kennen wij het grootste deel van Oost-Gelderland en Zuid-Overijssel.

Voor ons is geen enkele opdracht of situatie hetzelfde. Wij leveren maatwerk voor een fatsoenlijke prijs.

En: “Aw plat könt proaten, zöw't neet loaten!”

contact

Telefoon Doetinchem: (0314) 369 869
Telefoon Lochem: (0573) 298 398

Nieuws & Tips