'Agroteam, thuis in het agrarisch bedrijf'
Agrarisch bedrijf

Geworteld in Agrarisch Recht

De agrarische sector is altijd een eigen wereld geweest. Maar de laatste tijd groeit het aantal regels en wetten voor dit vakgebied als nooit tevoren, terwijl er voor de agrarische ondernemer heel wat ingrijpende beslissingen voor de deur staan. Doorgaan of stoppen met boeren. Zelfstandig uitbreiden of samenwerking zoeken. Daar hoort een professioneel en helder advies bij.

Bij Tap & van Hoff notarissen zijn we thuis in bedrijfsoverdrachten en pacht-overeenkomsten.We kennen de haken en ogen van grondoverdracht, we weten het fijne van productierechten en we adviseren u bij samenwerkingsovereenkomsten en kavelruil. Bovendien kennen we deze regio van haver tot gort. We zijn nu eenmaal geworteld in uw wereld. Dat praat ook voor u wel zo makkelijk en Ieidt tot een optimaal resultaat.

Ik ben Henk-Steven Kleinburink

Groeide op in Holten en haalde daar mijn vwo-diploma. Studeerde vervolgens in Groningen, notarieel recht. In 1997 benoemd als notaris in Hengelo (Gelderland) als opvolger van notaris Schellenbach en voorheen notaris Van Hengel. Nu ben ik notaris in Doetinchem.

Ik geef leiding aan de sectie agrarisch recht. In deze sectie staat de agrarische ondernemer met zijn gezin centraal.

Verder ben ik in de dagelijkse praktijk bezig met de volgende agrarische onderwerpen: aangaan en ontbinden van samenwerkingsverbanden, bedrijfsopvolging en bedrijfsverplaatsing, kavelruil, pacht, natuurschoonwet, testamenten, huwelijksvoorwaarden, nalatenschappen, fiscaal advies inzake erfbelasting, schenkbelasting en overdrachtsbelasting.


contact

Telefoon Doetinchem: (0314) 369 869
Telefoon Lochem: (0573) 298 398

Nieuws & Tips