'Jarenlange ervaring met de kennis van nu'
Over ons

Netwerk Notarissen

Tap & van Hoff notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van meer dan 150 notariskantoren in Nederland.

Dit netwerk richt zich nadrukkelijk op heldere informatie over alles wat met ons boeiende vak te maken heeft. Geen overbodige luxe, want de juridische taal is nu eenmaal droog en de begrippen vragen vaak veel deskundigheid.

De (kandidaat-)notarissen die bij Netwerk Notarissen zijn aangesloten studeren samen en onderzoeken samen nieuwe juridische mogelijkheden. Mede dankzij Netwerk Notarissen neemt ons kantoor direct kennis van de relevante notariële ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, rechtspraak en literatuur. Een Netwerknotaris kan daarnaast voor uw vraag of zaak ook altijd de expertise van het Wetenschappelijk Bureau van Netwerk Notarissen inroepen.

Door middel van publiekscampagnes maakt Netwerk Notarissen consumenten en ondernemers bewust van mogelijke juridische risico’s die zij lopen. Zij draagt daarbij concrete oplossingen aan voor politiek, bedrijfsleven en consumenten.

Meer informatie over Netwerk Notarissen : http://www.netwerknotarissen.nl

contact

Telefoon Doetinchem: (0314) 369 869
Telefoon Lochem: (0573) 298 398

Nieuws & Tips