'Jarenlange ervaring met de kennis van nu'
Bedrijf & beroep

Dienstverlening voor accountants

Heeft u als accountant of fiscalist cliënten die vanuit een eenmanszaak of personenvennootschap een bv willen opstarten? De notaris is hierbij een onmisbare schakel. Tap & van Hoff notarissen werkt veel samen met accountants en fiscalisten en gaat daarbij graag een structurele samenwerking aan. Op deze manier kunnen we samen het beste voor onze cliënt bereiken.

Het oprichten van een bv kan bij Tap & van Hoff notarissen al vanaf € 495,- exclusief BTW. De bv moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Neem contact met ons op om te bekijken wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK
Indien de cliënten en u daar prijs op stellen bieden we eerst een vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gratis adviesgesprek bekijken we wat het beste past bij de wensen en doelstellingen van de cliënt.

STERKE BV EXPERTISE IN DE ZORGSECTOR EN AGRARISCHE SECTOR
Tap & van Hoff notarissen heeft ruime ervaring in het oprichten van bv’s in de zorgsector of agrarische sector. Tap & van Hoff notarissen adviseert u graag over bv gerelateerde governance vraagstukken in de zorgsector of over agrarische bv-constructies.

Nieuws & Tips